Pyszne kawałki ryby w panierce saute.
Jeśli Twoje dziecko nie przepada za rybą – to jest doskonały sposób, aby go/ją przekonać do jej jedzenia!

Smakuje wręcz obłędnie – mięciutka w środku i chrupiąca na zewnątrz.
Do tego ziemniaczki lub frytki i surówka…
Na samą myśl o takim obiedzie aż cieknie nam ślinka!
___


- Urodziny / Imieniny, Chrzest / komunia , Wesele / Rocznica ślubu
- Święta: Boże Narodzenie / Wielkanoc / Nowy Rok
- Dania gotowe: Śniadanie – obiad (zupa, drugie danie, deser) – kolacja
- Sałatki i surówki, kiszonki
- Garmażeria: pierogi, kopytka, gołąbki, przystawki, krokiety, galareta (galart), bigos. gulasz, pasztet, smalec, pasty, placki, kotlety, makarony
- Ciasta i desery, pączki i naleśniki
- Kuchnia: wegetariańska, sezonowa, polska, azjatycka, grecka, włoska
- Wędzarnia: sery, ryby, kaszanka, przetwory mięsne, wędliny, kiełbasa swojska, boczek, szynka, wędlina drobiowa, karkówka